VITALSIGNUM OY – Virtuaalinäyttely

VitalSignum Oy perustettiin Helsingissä vuonna 2015 johtavien lääkäreiden ja terveysteknologia-ammattilaisten kanssa.
VitalSignum Oy kehittää etäkäyttöön sopivia, helppokäyttöisiä mobiiliratkaisuja ja -palveluita terveydentilan tarkkailuun.

KUUNTELE SYDÄNTÄSI

Beat2Phone ECG on luotettava ja helppokäyttöinen EKG-mittari (CE-merkitty lääkinnällinen laite, CE0598), mobiilisovellus- ja selainkäyttöliittymä kytkettynä pilvianalytiikkaan. Sen avulla voidaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tunnistaa sydänongelmia ja havaita eteisvärinä missä vain ja milloin vain.
Mittaria voi pitää yllään ympäri vuorokauden, ja se on suunniteltu sekä terveydenhuollon ammattilaisten että yksityishenkilöiden käyttöön.

MIKSI BEAT2PHONE ECG

Noin kymmenen prosenttia väestöstä kärsii erilaisista sydänoireista, kuten sydämentykytyksistä, rytmihäiriöistä, rinnanahdistuksesta ja muista epämiellyttävistä tuntemuksista rinnassa.
Rytmihäiriöt jäävät usein kuitenkin havaitsematta terveystutkimuksissa koska oireita ilmenee vain ajoittain.

KENELLE

Beat2Phone ECG soveltuu erinomaisesti terveydenhuollon ammattilaisille, sydäntautilääkäreille, kotihoitotyön ammattilaisille, lääkäreille, vanhuksille ja esimerkiksi sydänkohtauksista, pallolaajennuksista tai ohitusleikkauksista toipuville.
Koska EKG voidaan mitata kotona ennen toimenpiteitä sekä niiden jälkeen, sydämen tarkkailu ei välttämättä edellytä sairaalakäyntiä. Beat2Phonen ECG-mittarin avulla tietoja voidaan tarvittaessa siirtää potilaan kotoa suoraan hoitohenkilökunnalle.

VALOKUVAT

VitalSignum Oy

Osoite

VitalSignum Oy
Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Puhelin

020 741 2500
(puhelun hinta 8,35 snt/puhelu
+ 16,69 snt/min sis alv.)

Kumppanit