Sydanliitto

MUUTA HUOLI TIEDOKSI

Sydänterveyden seurantapalvelu Beat2phone avaa yhteyden sydämeen

Jos omassa tai läheisesi sydämen terveydessä on ilmennyt ongelmia, on huoli aina läsnä. Olkoon kyse tiheälyöntisyydestä tai kivuista, sydämeen liittyvät tuntemukset saavat kaipaamaan tietoa sydämen hyvinvoinnista.

Sydänfilmi ‒ EKG ‒ on yleisin sydämen tilan tutkimustapa. EKG perustuu sydämessä tapahtuvan sähköisen toiminnan mittaamiseen. Sydän supistuu noin kerran sekunnissa sydämen eteisen seinämän solmukkeesta lähtevien sähköimpulssien avulla. EKG mittaa nämä heikot sähkövirtaukset ja piirtää niistä käyrän. Rytmihäiriöt ja sydänsairaudet aiheuttavat käyrässä tunnusomaisia muutoksia. Lääkäri osaa tulkita käyrällä näkyviä merkkejä ja päättää jatkotutkimustarpeesta.

Sydänsairaan tai sydänterveydestään huolta kantavan kannalta on hankalaa, että sydänfilmi vaatii käynnin lääkärillä tai laboratoriossa, jossa on EKG-laite. Ikävät ja huolestuttavat tuntemukset sydämessä voivat olla jo ohi, kun pääsee tutkimuksiin. Esimerkiksi aivoinfarktia aiheuttava eteisvärinä voi tällöin jäädä kokonaan löytymättä.

Beat2Phone lisää tietoa sydämesi tilasta

Verenpaineen kotimittaukseen tarkoitetut laitteet ovat olleet jo kauan verenpainepotilaiden, ikäihmisten ja terveydestään huolestuneiden saatavilla. Nyt myös sydänterveyttä voi seurata Beat2Phone-palvelun avulla. Mittari kerää tietoa sydämen toiminnasta, tallentaa sen puhelimen muistiin, sekä näyttää sen älypuhelimessa EKG-käyränä Beat2Phone-sovelluksen avulla.

Vain terveydenhuollon koulutettu asiantuntija pystyy luotettavasti tulkitsemaan EKG-käyrää, m mutta Beat2Phone-palvelun avulla saat sydänfilmiä aina kun haluat. Palvelun avulla pystyt osoittamaan, koska sinulla on ollut huolestuttavia tuntemuksia ja näyttämään lääkärille palveluun tallentunutta sydänkäyrää. Sydämen toiminnan poikkeamat, kuten rytmihäiriöt, saattavat ilmetä tilanteissa, joista on vaikeaa saada tietoa ilman jatkuvaa mittausta.

Beat2Phone-sensorin tuottama data analysoidaan myös tulevassa pilvipalvelussa ja muutetaan yksilölliseksi analyysiksi selaimella katsottavaksi. Vaikka et pysty itse tulkitsemaan EKG:tä, näet kuitenkin, missä poikkeamia on, ja erotat, mitkä fyysisistä tuntemuksistasi viittaavat ongelmiin ja mitkä ovat harmittomia. Vapaudut jatkuvasta huolesta, mutta osaat reagoida nopeasti, jos syytä on.

Beat2Phone-palvelu näyttää huomioita EKG:ssä näkyvistä poikkeamista ja osaat kääntyä lääkärin puoleen.

Beat2Phone-palvelua on kehitetty VTT:llä ja sitä käytetään lääketieteellisten tarkoitusten lisäksi myös urheilussa. Beat2Phone mittaa normaalin sykemittarin tapaan sykkeen, ajan, matkan, vauhdin ja energiankulutuksen.

Sydänterveydestä huolehtimisen ei pidä herättää turhaa huolta. Beat2Phone helpottaa sydänsairaan tai hänen läheistensä elämää antamalla sydämen terveydestä tietoa aina tarvittaessa.

b2p-tuotepaketti-454x306

JÄSENETUTARJOUS SYDÄNLIITON JÄSENILLE

Sydänliiton jäsenenä voit tilata Vital Signumin Beat2Phone EKG-mittarin jäsenetuhintaan 299 euroa.
Etu on voimassa 31.12.2018 asti.
Kampanja-alennuksen saat käyttöön syöttämällä ostovaiheessa kuponkidoodin: “sydanjasenetu”

 

[vc_btn title=”SIIRRY BEAT2PHONE VERKKOKAUPPAAN” color=”peacoc” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.vitalsignum.com%2Fosta-nyt%2F|||” css=”.vc_custom_1543051121080{padding-left: 20px !important;}”]