Beat2Phone ECG -sovellus- ja laiteohjelmistopäivitys 19.5.2021

Beat2Phone ECG -sovellus- ja laiteohjelmistopäivitys 19.5.2021

Hyvä asiakas,

Julkaisimme 19.5. uuden version Beat2Phone ECG -mobiilisovelluksesta. Samalla julkaisimme uuden version sensorin laiteohjelmistosta (firmware). Uusi mobiilisovellusversio vaatii toimiakseen tuon uuden laiteohjelmistoversion, ja ilman sitä mittauksessa saattaa esiintyä ongelmia. Suosittelemme kaikkia käyttäjiä lataamaan uuden sovellusversion ja päivittämään sensorin laiteohjelmiston.

Sensorin laiteohjelmiston päivittäminen tapahtuu näin:
1. Päivitä Beat2Phone ECG -mobiilisovellus. Tarvittava versio on 2.4.4.
2. Varmista, että sensorin akku on mahdollisimman täyteen ladattu (suositus vähintään 50%). Jos akku on lähes tyhjä, päivitystä ei voi tehdä.
3. Käynnistä Beat2Phone ECG -sovellus mobiililaitteesta. Jos sinulla on mittaus käynnissä, lopeta mittaus. Jos sensoria ei ole yhdistetty, yhdistä sensoriin. Varmista, että sovellus on aloitusnäkymässä.
4. Ota sensori pois laturista. Laita se esimerkiksi pöydälle tms., ja varmista, että mobiililaitteesi on riittävän lähellä sensoria.
5. Odota noin minuutti. Mobiilisovelluksen pitäisi nyt ilmoittaa, että laiteohjelmistopäivitys on saatavilla.
6. Käynnistä päivitys valitsemalla ”aloita päivitys”. Päivitys kestää muutaman minuutin.
7. Odota että päivitys on valmis.

Sovelluspäivityksessä korjattiin joitakin bugeja erityisesti mittausten poistamiseen ja pilvisynkronointiin liittyen. Laiteohjelmistopäivityksen tarkoitus on parantaa tiedonsiirtoa sensorin ja mobiililaitteen välillä. Päivitys mahdollistaa sensorin käyttämisen nyt myös iOS-laitteilla, mikä ei aikaisemmin ollut mahdollista.

Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuneesta haitasta.

Terveisin,
VitalSignum Oy
[email protected]