Terveydenhuollon ammattilaisille ja sydämen terveydestä kiinnostuneille

Beat2Phone ECG soveltuu erinomaisesti terveydenhuollon ammattilaisille, esimerkiksi lääkäreille tai kotihoitotyön ammattilaisille. Lisäksi siitä on apua sydänterveydestään huolehtiville ja epämääräisistä sydäntuntemuksista kärsiville.
Koska EKG voidaan mitata kotona ennen toimenpiteitä sekä niiden jälkeen, sydämen tarkkailu ei välttämättä edellytä sairaalakäyntiä. Beat2Phonen ECG-mittarin avulla tietoja voidaan tarvittaessa siirtää potilaan kotoa suoraan hoitohenkilökunnalle.
Lisätietoja terveydenhoidon ammattilaisille suunnatusta Beat2Phone ECG-mittarista ja analyysipalvelusta osoitteesta [email protected]
1) https://www.who.int/ageing/publications/global_health.pdf
2) AFNET – afnet.org>
3) https://www.stopafib.org/stroke.cfm

Miksi Beat2Phone ECG?

Noin kymmenen prosenttia väestöstä kärsii erilaisista sydänoireista, kuten sydämentykytyksistä, rytmihäiriöistä, rinnanahdistuksesta ja muista epämiellyttävistä tuntemuksista rinnassa.
Rytmihäiriöt jäävät usein kuitenkin havaitsematta terveystutkimuksissa, koska oireita ilmenee vain ajoittain.
Beat2Phone ECG on edullinen ja helppokäyttöinen ratkaisu EKG:n pitkäaikaismonitorointiin

Sydänoireiden selvittämiseen

Satunnaiset ja säännölliset tykytykset ovat usein varttuneemman väestön riesana. Terveyskeskusten ja sairaalapäivystysten EKG-mittauksiin on usein jonoa ja kun mittaukseen pääsee, on tykyttelytuntemus usein jo poistunut.

Beat2Phone ECG-mittarilla tykyttelytuntemuksia tai sydänoireita poteva henkilö voi mitata sydänsähkökäyrää kotioloissa ja näyttää mittaustulokset lääkärille. Näin saadaan perinteistä koetilannetta laajempi kuva sydämen kunnosta ja EKG:ta tilanteista, joissa outoja tuntemuksia esiintyy.

Ekg-käyrän itsearviointi ei ole suositeltavaa. Terveydenhuollon ammattilainen näkee käyrästä yksityiskohdat ja voi analysoida sydänfilmin pohjalta mahdollisen hoitotarpeen.

Beat2Phone ECG on kätevä apu, kun halutaan saada sydänfilmiä satunnaisista tykyttelyistä ja tuntemuksista. Beat2Phone ECG -mittarin käyttäjän tarvitsee ainoastaan asettaa vyöhön kiinnitetty mittari rintakehälle ja painaa mobiililaitteesta rekisteröintipainiketta, jolloin laite tallentaa tuntemukset muistiin myöhempää tarkastelua varten.

Beat2Phone ECG-mittaria voikin huoleti käyttää kellon ympäri.

Lisätietoja terveydenhoidon ammattilaisille suunnatusta Beat2Phone ECG -mittarista ja analyysipalvelusta, ota yhteyttä [email protected]