VitalSignum Oy 

Kuten jokaisella tarinalla, myös meidän tarinallamme on alku, joka syntyi tosi tarpeesta.

Eräänä iltana vajaat kymmenen vuotta sitten innokas urheilunharrastaja tohtori Timo Varpula heräsi keskellä yötä sydämentykytykseen. Oireiden syyksi paljastui lopulta ylikunto – liikaa juoksua, pyöräilyä ja hiihtoa.Oikean diagnoosin varmistuminen vei kuitenkin useita kuukausia, joiden aikana epämiellyttävät sydänoireet toistuivat. Timo etsi oireidensa seurantaa varten mobiililaitetta, joka voisi tallentaa EKG:n aikaan ja paikkaan katsomatta.Tällaisia laitteita ei kuitenkaan tuolloin ollut saatavana, joten hän päätti kehittää sellaisen itse.

VitalSignum Oy perustettiin Helsingissä vuonna 2015 johtavien lääkäreiden ja terveysteknologia-ammattilaisten kanssa. VitalSignum Oy kehittää helppokäyttöisiä ratkaisuja ja palveluita terveydentilan luotettavaan etäseurantaan.

Arvot

Uskomme rehellisyyteen, luottamukseen, innovatiivisuuteen ja intohimoon, jotka muodostavat perustan yrityskulttuurillemme ja päivittäiselle toiminnallemme. Nämä arvot heijastavat myös sitä, miten kohtelemme ja palvelemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja sidosryhmiä.

Missio

Meidän missiomme on pelastaa ihmishenkiä kaikkien käyttöön sopivilla mobiiliratkaisuilla, joiden avulla omaa terveydentilaa voi tarkkailla luotettavasti, edullisesti ja helppokäyttöisesti.

Visio

Meidän visiomme on olla maailman johtava terveydentilan tarkkailuun tarkoitettujen mobiiliratkaisujen tarjoaja.

VitalSignum Oy

Osoite

VitalSignum Oy
Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

Puhelin

020 741 2500
(puhelun hinta 8,35 snt/puhelu
+ 16,69 snt/min sis alv.)