Visiomme on olla maailman johtava terveydentilan tarkkailuun tarkoitettujen mobiiliratkaisujen tarjoaja.

Haluatko olla osa tätä tarinaa?

VitalSignum sijoituskohteena

VitalSignum Oy on innovatiivinen suomalainen terveysteknologian yritys, joka on erikoistunut tuomaan ratkaisuja ihmisen biosignaalien mittaamiseen. Olemme laajentumisvaiheessa oleva Suomalainen korkean teknologian yritys. Tuottamamme ratkaisut ovat teknisesti korkealaatuisisia, luotettavia, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä.

VitalSignumin kehittämä Beat2Phone ECG on luotettava ja helppokäyttöinen EKG-mittari, mobiilisovellus ja pilvipalvelu. Mittarin avulla tallennetaan jatkuvaa korkealaatuista pitkäkestoista yksikanavaista EKG:tä sekä sykettä ja sykevälivaihtelua.

Tuomamme uudenlainen ratkaisu pitkäaikaisen EKG:n mittaamiseen, tarjoaa ainutlaatuisen kilpailuedun. Olemme ainoa Suomalainen yritys, joka tarjoaa terveydenhuollon toimijoille jatkuvaa, ei-kajoavaa, pitkäaikaista (yli 72h) EKG:n seurantaa pilvialgoritmilla ilman ihoa ärsyttäviä liimaelektrodeja.

Markkinapotentiaali

Väestön vanhetessa sydänongelmien määrä lisääntyy merkittävästi globaalisti. Tavoitteemme on olla maailman johtava terveydentilan tarkkailuun tarkoitettujen mobiiliratkaisujen tarjoaja. Tuottamistamme palveluista hyötyvät terveydenhuollon organisaatiot, yksityishenkilöt, tutkimushankkeet, vakuutusyhtiöt ja lääkeyhtiöt. Terveydenhuollon puolella tuotamme palveluita perusterveydenhuoltoon, erikoissairaanhoitoon, työterveyshuoltoon, kotihoitoon ja yksityisille terveydenhuollon yksiköille. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Kasvustrategia

Haluamme olla markkinoiden johtava ei-kajoavien jatkuvatallenteisten EKG-rekisteröintien toimittaja. Kasvusuunnitelmamme on:
1. Laajentua nykyisillä kotimarkkinoilla (Suomi)
2. Laajentua nykyisillä sekä uusilla markkinoilla (Pohjoismaat, EU, USA, AMEA) sekä nykyisten, että uusien jälleenmyyjien kanssa
3. Nykyisten tuotteiden jatkokehittäminen tuomalla uusia ominaisuuksia
4. Uusien innovaatioiden ja ratkaisujen tuominen markkinoille

Ota yhteyttä